Home

Hartelijk welkom op onze website.
Hier vindt u alle informatie over ons bedrijf, en de producten die wij leveren.

Over Robert van Eck (persoonlijk)

Sinds 2006 is Robert van Eck aan het werk als ZZP’er. Zijn ruime ervaring heeft hij dan ook gedeeltelijk opgebouwd als loonwerker, en klusser.

Inmiddels is Robert een ervaren vakman op alle gebieden die komen kijken bij bouwen, verbouwen, opknappen en repareren enzovoorts. Robert werkt met een positieve instelling en denkt in oplossingen. Hij is klantvriendelijk, praktisch en precies. Niet snel tevreden, maar wel flexibel. De hoogst haalbare resultaten tegen een scherpe prijzen, dat is waar hij voor staat!

Robert van Eck All-Service (het bedrijf)

De zekerheid van een goede prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit is waar Robert voor staat. Vakkundig uitgevoerde opdrachten, volledig uitgevoerd naar uw wensen.

Verbouwing rond het huis of een nieuwe tuin? Een klus die net iets te groot is voor een handige doe-het-zelver, daar kan Robert u van dienst zijn. Kies dan voor het gemak van uw eigen ‘persoonlijke’ aannemer, iemand die het overzicht houdt en de klus zelf – of met wat hulp van onze specialisten – perfect voor u uitvoert.

U heeft altijd contact met één persoon, wat er voor zorgt dat u ons makkelijk kunt bereiken om bijvoorbeeld iets te bespreken.

Robert van Eck All Service is een klein en zeer compleet, ervaren bedrijf, voor grote en kleine projecten. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van een complete tuinen, timmerwerken, (hard)houten vlonders, schuttingen en nog veel meer!

Prettige samenwerking – fijn resultaat

Een grote verbouwing of een ingrijpende klus is voor veel mensen een stressvolle tijd. Bij Robert kunt u rekenen op goed overleg en een flexibele aanpak; ook als u tijdens de werkzaamheden ontdekt dat het toch nèt even anders zou kunnen.

Robert van Eck geeft u ook graag professioneel advies: waar liggen de besparingen en wanneer is goedkoop op de lange termijn duurkoop?

Maar ook voor ideeen en ontwerpen kunt u rekenen op ons.

Mocht u vragen hebben,  neem gerust contact op.

Robert Van Eck All-Service
Bennemeersweg 7
1676 EL Twisk

Telefoon: 06-55162690
E-mail: info@robertvaneck.nl

Beschoeiing, Bestrating & Vlonders